Koempelcup

woensdag 04 juli 2018 van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie:
Sportpark Bocholtz

De Koempelcup, dé sportolympiade voor jong en oud. Op woensdag 4 juli vindt een uniek sportevenement plaats op het sportpark Bocholtzerheide: de Koempelcup. Een dag vol beweging en plezier voor iedereen uit Simpelveld en Bocholtz.

Voor jong en oud

Aan de sportolympiade kunnen teams meedoen, die tegen elkaar strijden tijdens veel verschillende sporten en spelletjes. Daarmee worden punten verdiend. Het team met de meeste punten wint natuurlijk. Dat wordt spannend!

Zet je in voor jouw wijk

Bij de Koempelcup draait het niet alleen om sportieve prestaties, maar ook om samen iets doen voor jouw buurt of dorp. De teams kunnen in de weken vóór de Koempelcup punten verdienen door het uitvoeren van klusjes. Ze kunnen hun handen uit de mouwen steken in hun wijk. Door bijvoorbeeld zwerfafval op te ruimen, te helpen met boodschappen inpakken en dragen, een spellenmiddag te organiseren voor ouderen of de speeltuin op te knappen. Daar profiteert de hele buurt van mee!

Meedoen

Iedereen tussen 6 en 96 jaar mag meedoen en een team samenstellen. Een team moet tussen de 4 en 7 deelnemers hebben en het liefst een mix van jongens en meisjes, jong én oud. Alles mag, als het team maar samenwerkt en iets bijdraagt aan de buurt. Elk team zorgt zelf voor een teamleider die minimaal 18 jaar is. Meedoen? Aanmelden kan t/m 20 juni.

Meld je hier aan!

De sportolympiade wordt georganiseerd door Roda JC Midden in de Maatschappij samen met veel verenigingen, BAS samen actief, Impuls en gemeente Simpelveld. Lees hier meer over de voorbereidingen van de Koempelcup.

Jonge deelnemers

Kinderen die meedoen worden op 4 juli om 12.30 uur opgehaald door de Roda-spelersbus en vervoerd naar het sportcomplex in Bocholtz. Uiteraard is het die dag ook mogelijk een potje te voetballen met de Roda-selectie die aanwezig is. Kinderen moeten wel óf opgehaald worden of op eigen gelegenheid terug naar huis na afloop van de middag. Meer informatie krijgen de deelnemers na aanmelding van Roda JC.

Terug naar overzicht