Ben Bizzie

Hoi, ik Ben Bizzie! Hét beweegmaatje voor alle kinderen in Simpelveld.

Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging in Simpelveld en Bocholtz. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met een enthousiast beweegteam, verenigingen en organisaties uit heel Simpelveld. Kinderen ontdekken dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten zorgt namelijk voor geluk!

En wat gaat Ben Bizzie allemaal doen? Ben Bizzie gaat aan de slag om alle kinderen bij de scholen en kinderopvang in gemeente Simpelveld meer in beweging te brengen en op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Hou de website van Ben Bizzie en onderstaande Facebookpagina in de gaten en volg alles wat Ben Bizzie doet!