Ben Bizzie Huisnummerbingo

Ook in het nieuwe jaar zorg ik, Ben Bizzie, voor veel beweging. Helaas zitten we nog steeds thuis en blijft bewegen belangrijk. Ga lekker naar buiten en doe mee met Huisnummerbingo. Een simpel spelletje dat iedereen kent, maar dan net even anders.

We zitten nog steeds thuis in verband met corona en bewegen blijft ontzettend belangrijk. Het houdt je fit, gezond en het verkleint de kans op het krijgen van corona. Ik help je op weg! Vorig jaar jaagde heel Nederland op de beren tijdens de Berenjacht. En ik organiseerde samen met de beweegcoaches levend ganzenbord. Nu is het tijd voor iets nieuws: Huisnummerbingo!

Download je bingovel

Ga met je bingovel op pad door de wijk op zoek naar huisnummers die op jouw vel staan. Wie roept er als eerste BINGO!? Je hebt haast niets nodig, behalve een pen of een stift en het bingovel. Je kunt gaan wanneer jij wilt! Ga naar de website van Ben Bizzie  om de bingovellen te downloaden. Veel beweegplezier!

De Ben Bizzie Huisnummerbingo wordt verspreid bij meer dan 200 scholen waar Ben Bizzie actief is. Gennep Doet Mee, Bergen Beweegt Natuurlijk, Cuijk Beweegt, Goed Bezig Gemert-Bakel, Buurtsportcoach Zundert, GIGA Molenlanden, Zederik in beweging, Sport Nederweert, Sport aan de Maas, Ben Bizzie Meijel, Ben Bizzie Venray, Beweegdaelen, BAS samen actief, Leudal Leeft. Geactiveerd door Negen, spelbepalers in beweging.

Ben Bizzie heeft zich laten inspireren door Channa van www.allesoverspeelgoed.nl. Neem een kijkje!