Alternatieve digitale vierdaagse in Simpelveld

Van 18 t/m 27 september vindt tijdens de Nationale Sportweek een alternatief voor de jaarlijkse vierdaagse plaats: de Stap & Trap Vierdaagse. Een virtuele vierdaagse voor jong en oud. Loop, hardloop, skate of fiets mee!

Alternatieve vierdaagse

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging en kunt van de omgeving genieten, maar je geeft ook iets terug aan een lokale organisatie in Simpelveld. Omdat de vierdaagse dit jaar helaas niet doorgaat, willen we helpen er volgend jaar een extra groot feest van te maken. En daar kun jij bij helpen! Door mee te doen aan de Stap & Trap Vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het inschrijfgeld aan een goed doel.

Beweeg mee

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand in vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Dus kom in beweging en doe mee!