Ben Bizzie lanceert inspiratiepagina

Ons lichaam heeft beweging nodig om gezond te blijven. Dit is iets dat we allemaal weten. Toch beweegt ruim 39% van de kinderen tussen de vier en elf jaar te weinig om de Nederlandse Norm Gezond Bewegen te behalen. Dit komt onder andere doordat de gemiddelde schermtijd van kinderen afgelopen jaren flink is gestegen en we tijdens de coronacrisis minder zijn gaan bewegen. Herken je dit als ouder en wil je jouw kind(eren) op een leuke en goede manier in beweging brengen, maar weet je niet goed hoe? Ben Bizzie heeft de oplossing!

Nieuwe inspiratiepagina

Ouders zijn rolmodellen voor kinderen. Als je zelf het goede voorbeeld geeft door te sporten en bewegen, is de kans dat kinderen dit gedrag overnemen groter. De nieuwe inspiratiepagina van beweegmaatje Ben Bizzie is een geweldige uitkomst voor ouders die het lastig vinden om kinderen in beweging te brengen. Deze pagina staat vol met beweegspellen- en tips, zodat kinderen thuis meer in beweging komen. Er staan ook veel uitdagende challenges op die je samen met je kind(eren) kan spelen. Ga jij die uitdaging aan?! Bekijk de pagina hier: www.benbizzie.nl

Ben Bizzie Beweegt

Ben Bizzie beweegt kinderen in bijna 20 gemeenten Hij is actief op meer dan 150 scholen en kinderopvangorganisaties en bereikt meer dan 25.000 kinderen. Ben Bizzie is hét beweegmaatje van kinderen en stimuleert hen om zelf een actieve rol te nemen en mee te denken over de toekomst van een gezonde leefstijl.