Kids in beweging

De afgelopen weken zaten vol sportieve activiteiten in Bocholtz en Simpelveld. Veel kids kwamen samen met BAS in beweging en ontdekten nieuwe sporten en spellen.

Sportieve Carnavalsvakantie

Tijdens de Carnavalsvakantie hebben er lasergame activiteiten plaatsgevonden in Bocholtz en Simpelveld. In speeltuin Bard Dubi speelden kinderen tussen de speeltoestellen lasergame. "Spannend en sportief! De kids hebben zichtbaar genoten", vertelt beweegcoach Ken. 25 kinderen van de groepen 3 t/m 8 uit Bocholtz waren betrokken bij de activiteit. De dag er na waren de kinderen van Simpelveld aan de beurt. Op het speelveldje naast basisschool De Meridiaan speelden 40 kinderen mee.

Buiten sporten en spelen

Beweegcoach Anneke organiseerde de afgelopen periode diverse sportieve middagen. "De kinderen zitten veel thuis en binnen vanwege de corona-maatregelen. Daar willen we graag beweging in brengen! Bijna 100 kinderen, verdeeld over kleine groepjes, hebben lekker in de buitenlucht gesport." De aanmeldingen liepen storm! Tijdens de bootcamp gingen ze aan de slag met teamwork opdrachten & militaire oefeningen. In de freerunles leerden ze toffe trucs als de Monkey én maakten sommige kids hun eerste salto vanaf een picknicktafel!

Nog meer sportplezier

Door het grote succes worden er nog meer sportieve activiteiten georganiseerd. We gaat bootcampen in Simpelveld en volgende week wordt er multibal gespeeld in de speeltuin in Bocholtz. Lees hier verder voor meer informatie over de activiteiten.