Tour de L1mbourg in Simpelveld

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli reist de wieler-talkshow van L1 door Limburg. Tour de L1mbourg wordt elke dag vanuit een andere Limburgse gemeente uitgezonden. Afgelopen dinsdag waren ze bij Hoeve Scholtissenhof in Simpelveld op bezoek.

Limburg is niet alleen de mooiste provincie. Het is ook dé wielerprovincie van Nederland. Tijdens de Tour de France wordt in Limburg de Tour de L1mbourg gereden. Afgelopen dinsdag 9 juli werd de tour door Simpelveld gereden. Een prachtige route van 51,58 kilometer door allerlei dorpjes, panorama’s en bezienswaardigheden. De grensoverschrijdende fietstocht brengt je langs allerlei plekjes en zelfs even in België. De verwachting is dat je er bijna drie uur mee zoet bent.

Genoeg redenen om op de fiets te stappen

Fietsen heeft veel voordelen, zoals het verhogen van je vetverbranding, een betere spieropbouw en het verlagen van stress. Ook voorkomt het verschillende ziekten en verlaagt het een te hoog cholesterol. Genoeg redenen om eens de fiets te pakken. Benieuwd naar de tocht van L1? Je checkt hem op de website van L1.

BAS, Samen Actief - Tour de L1mbourg in Simpelveld