Ouderen komen samen met BAS in beweging!

Vanaf donderdag 20 mei t/m 10 juni organiseert BAS, samen actief iedere donderdagochtend een beweeghalfuurtje voor ouderen in het park in Simpelveld. Gezond, gezellig én coronaproof. Doe mee!

De ouderen uit de gemeente Simpelveld hoeven niet stil te zitten, want de beweegcoaches van BAS, samen actief organiseren van 20 mei tot en met 10 juni iedere donderdagochtend een beweeghalfuurtje voor ouderen. Beweegcoach Anneke: “Gelukkig kan er steeds meer. Vooral bewegen is belangrijk en daarom organiseren we een aantal beweegmomenten. Alle 65-plussers zijn welkom en kunnen meedoen op ieders eigen niveau, zowel zittend als staand.”

Plezier staat voorop

Tijdens de beweeghalfuurtjes komen er allerlei vormen van beweging aan bod. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen ouderen zichzelf en elkaar uitdagen. Plezier staat voorop. Dus het ook vooral een gezellig samenzijn. De beweegmomentenvinden plaats van 10.00 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 11.15 uur in het park in Simpelveld bij de doeltjes.

Geïnteresseerd?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar sport- en beweegcoach Anneke: anneke@negen.nl of bel via 06-43969976. Deelnemen is gratis en kan wekelijks, maar ook voor een enkele keer. Geef bij de aanmelding ook aan op welk tijdstip u wilt deelnemen.