Rode Beuk in beweging tijdens het Beweeguurtje

Wekelijks komen ouderen in de Rode Beuk in beweging tijdens het Beweeghalfuurtje. Tijdens het halfuurtje werken de deelnemers samen met beweegcoach Anneke aan kracht, lenigheid en coördinatie.

Sommige deelnemers doen zittend mee, anderen staand. Iedereen heeft de mogelijkheid om mee te doen. Met gezellige muziek op de achtergrond komt iedereen in beweging. De inhoud van de lessen verschilt elke week. Naast bewegen op muziek, wordt er ook wel eens gewerkt met pittenzakjes of strandballen. Beweegcoach Anneke: “Plezier staat voorop! Het is de bedoeling dat de deelnemers zich verheugen op de les. Daarom probeer ik alle lessen net een beetje anders te maken én zorgen we dat iedereen mee kan doen, ongeacht niveau!”

Ook beweging in Bocholtz

Komende maand zal er ook een beweeguurtje in Bocholtz plaatsvinden. Tevens zullen er in samenwerking met Impuls korte wandelingen, ‘ommetjes’, worden georganiseerd in zowel Bocholtz en Simpelveld. Na het ommetje kunnen ouderen dan een kopje koffie drinken in de Rode Beuk en Op de Boor. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.