Ruim 100 kids doen mee met de Wandelchallenge

Ruim 100 kids uit Simpelveld en Bocholtz gingen afgelopen week al op pad en registreerden hun eerste kilometers voor de Meridiaan of Bocholtz Wandelchallenge. Beweegcoach Anneke: “Fantastisch om te zien, want een goed begin is het halve werk!”

Zo trokken ook Siri en Ysée Lahaije hun wandelschoenen aan. “Het is altijd een avontuur en we ontdekken nieuwe dingen als we zelf de route mogen bepalen!”, roepen ze in koor wanneer de vraag wordt gesteld waarom ze wandelen zo leuk vinden. De meiden gaan dan ook voor goud. Siri wil de komende maand 50 kilometer en Ysée 75 kilometer afleggen. De Wandelchallenge is een ideale activiteit voor het hele gezin. Dat vinden ook de zusjes Florence, Frederique en Fabiënne Schmitz. Zij legden afgelopen week al flink wat kilometers af. “Samen, want dat is veel gezelliger én leuker dan in je uppie naar buiten gaan!”

Een groot succes

Anneke: “Het is een groot succes tot nu toe. Met de wandelchallenges hebben we al ruim 100 kinderen meer in beweging gebracht. En zoals je ziet dagen de kinderen zichzelf echt uit. Ook zin om een uitdaging aan te gaan? Deelnemen aan de wandelchallenge is nog steeds mogelijk.”

Check voor meer informatie en aanmelden: https://www.samenbas.nl/kalender/wandelchallenges/