Ons team

Veel informatie over BAS is te vinden op deze website. Daarnaast kun je ook contact opnemen met een van de teamleden.

De beweegcoaches kunnen iedereen helpen met het vinden de juiste sport- en beweging of muziekbeoefening. Iedereen moet mee kunnen doen op zijn of haar niveau. Ook kunnen ze ondersteunen bij het organiseren van sportieve of culturele activiteiten. Ook verenigingen kunnen bij ons terecht met vragen.

Ken Diedering

Ik ben Ken Diedering en ik woon in Linne. Mijn grote passie is sport en met name voetbal. Van jongs af aan ben ik niet van het voetbalveld af te slaan. Na 22 jaar heb ik de voetbalschoenen even ingewisseld en ben ik aan de slag als hoofdtrainer van een jeugdelftal. Ook kijk ik graag naar sporten, zoals schaatsen, tennis en Formule 1. Sport is een beleving, het geeft me energie en ik word er blij van. Het is een belangrijke factor in ieders leven en is daarom fundamenteel voor onze samenleving. Samen gaan we voor een gezond en sportief Simpelveld!

Contact opnemen? Bel 06-34223087 of mail ken@negen.nl

Anneke Hoek

Hoi! Ik ben Anneke Hoek en ik woon in Simpelveld. Al vanaf jongs af aan ben ik veel in beweging. Mijn grote passie is turnen en daarom spendeer ik veel uren bij Gymnastiekvereniging Werk Naar Krachten Simpelveld. Ik krijg energie van anderen in beweging te brengen. Iedereen moet de kans krijgen om plezier in sport en bewegen te ervaren. Door al van jongs af aan volop in te zetten op sport, wordt de basis gelegd voor een gezonde, sportieve toekomst. Ik vind het mooi om me daar als beweegcoach voor in te kunnen zetten.

Contact opnemen? Bel 06-25748959 of mail anneke@negen.nl

Roger Steens

Mijn naam is Roger Steens en woon in Landgraaf. Mijn hobby’s zijn fietsen, skiën, wandelen en natuurlijk de Formule 1. Sinds 2013 heb ik me gespecialiseerd op de beweeglessen voor groep 1 t/m 8. Op basisschool de Meridiaan en basisschool Bocholtz verzorg ik die met veel plezier. Het allerbelangrijkste vind ik de doorgaande lijn in de ontwikkeling van basisschoolleerlingen. Waarbij ieders vaardigheden, het sociale aspect, het samenspel en het plezier tijdens sport en bewegen centraal staan. Ieder schooljaar opnieuw zie je ze groeien en dat is prachtig om te zien.

Olga Hellenbrand-Smedts

Olga is muziekdocent op de basisscholen in Bocholtz & Simpelveld.

Contact opnemen? Mail administratie@smkparkstad.nl