Supporters stellen Sportakkoord Simpelveld vast

De afgelopen maanden hebben sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners gewerkt aan de totstandkoming van het Sportakkoord Simpelveld. 20 supporters hebben hun handtekening gezet onder het sportakkoord en het daarmee vastgesteld.

Trotse supporters

20 enthousiaste supporters hebben het sportakkoord (digitaal) ondertekend. Daarmee is het sportakkoord definitief vastgesteld. “Het team van supporters is divers en vertegenwoordigt verenigingen, basisscholen, kinderopvangcentra en zorginstellingen uit Simpelveld. Daar zijn we trots op!”, vertelt sportformateur Elvera Weusten (Negen). “Ondanks de corona-maatregelen is het toch gelukt om supporters het sportakkoord digitaal te laten ondertekenen. Ontdek hier alle supporters.

Sportakkoord Simpelveld

In het sportakkoord zijn ambities uitgewerkt om meer mensen in Simpelveld te laten sporten en bewegen. De betrokken supporters willen een gezonde en actieve leefstijl stimuleren en iedereen laten meedoen, van jong tot oud. De ambities zijn vertaald naar concrete acties waar de supporters mee aan de slag gaan. Samen met het team van BAS samen actief en de Adviseur Lokale Sport gaan werkgroepen met de acties aan de slag. Lees het hele sportakkoord hier.

Supporter worden?

Wil je nog supporter worden? Dat kan. Neem dan contact op met sportformateur Elvera Weusten via 06 51754164 of elvera@negen.nl.